مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام من میخوام خودرو به صورت اقساط چکی بفروشم خریدار درخواست میکنه که تعویض پلاک بشه سند دفترخانه بعد از پاس شدن تمام چک ها انجام بشه میخواستم بدونم که اگر سند مالکیت یا همون برگ سبز به نامش بشه فرداروزی چک ها پاس نشد من میتونم خودرو رو توقیف و قرارداد فسخ کنم منظورم اینه تو قرارداد چی رو لحاظ کنم که به مشکل نخورم و ایا ماشین پلاک بشه یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پلاک ماشین بنام شما باشد ، هر خلافی بکند بنام شما ثبت میشود.
در قولنامه قید کنید چنانچه هریک از چک ها در سر وقت پاس نشود معامله فسخ خواهد شد و خودرو باید به فروشنده مسترد شود و مبالغ پرداختی به عنوان ضرر و زیان متعلق به فروشنده است.
تنظیم سند بعد از اتمام چک ها و تسویه حساب نهایی انجام شود