مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد به وسیله تهاتر

با سلام
بنده پیمانکار شهرداری کرج هستم و حدود 2 میلیارد بابت پروژه های انجام شده از شهرداری کرج طلب کار هستم که به صورت تهاتر در اختیار من قرار داره
در حال حاضر آپارتمانی پیدا کردم که مالک ان بابت اتمام پروژه ساخت آن ساختمان به شهرداری بدهکار هست و قرار بر این شده که یک واحد از آپارتمان ها را به من بدهد و من نیز بدهی ایشان را از روی طلبم از شهرداری تسویه کنم
سوال اینکه به چه شکلی قرارداد با ایشان تنظیم کنم که فردا متضرر نشوم ؟ یا نمونه ای از قرارداد به این سبک را بیان کنید
با تشکر
کبیر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری با یک وکیل مشورت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید انتقال قطعی صورت گیرد تا نسبت به تعهد تهاتر شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
حضوری با وکیل دادگستری مشورت نمایید .