مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

اگر فردی سال 74 فوت شده و دارای زمینی است که بین دونفر از وراث تقسیم شده و زمین در روستا قرار دارد مالیات قیمت سال فوت محاسبه میشود یا به نرخ امروز؟
قیمت اعلام شده بر پایه خود اظهاری است؟
اگر فرد مدارک فوت و شناسنامه سایر وراث رو در اختیار نداشته باشد چطور می تواند تقاضا انحصار وراثت کند ؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

ذینفع یا یکی از وراث می توانند اقدام نمایند در صورت عدم وجود مدارک شناسایی وراث از اداره ثبت احوال استعلام گرفته می شود و خیلی بعید میدونم که مالیات شامل شود و اینکه اگر زمین سند رسمی داشته باشد مدارک به اداره دارایی تحویل دهید در غیر اینصورت لزومی ندارد