مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق از بیمه برای مرخصی زایمان از 6 ماه به 9 ماه

طبق قانون، بیمه تامین اجتماعی موظف است در مرخصی زایمان به میزان 9 ماه حقوق را به زن پرداخت کند، لکن فقط 6 ماه را قبول دارد. و برای پرداخت 3 ماه دیگر می گوید رای دیوان عدالت باید بیاورید.
نحوه نوشتن دادخواست و مراحل و مدارک لازم را بفرمایید.
اگر نمونه دادخواست را برایم ارسال کنید کمال تشکر را دارم.
آیا باید حضوری به دیوان عدالت مراجعه کرد یا در دفاتر خدمات قضایی هم می شود دادخواست داد و مورد بررسی و نتیجه واقع می گردد.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . بله با شکایت به دیوان میتوانید 3 ماه کسری پرداختی رو هم بگیرید متاسفانه اینجا امکان بارگذاری نمونه دادخواست وجود ندارد .