مشاوره حقوقی رایگان - مشکل سند

سلام
من یک خودروی آردی از صابکارم بصورت قولنامه خریدم
اون هم از رفیقش بصورت قولنامه خریده و رفیقش هم از رفیقش خریده و تمام مدارک سند و برگه سبز و غیره میگه دستشه
الان ما مشکل سند داریم این بنده خدا میگه به اسم یکی دیگس و شماره اونو پیدا نمیکنه زنگ بزنه که بیاد سند بزنه
الان ما چیکار میتونیم بکنیم؟ چه راهکاری وجود داره؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام اگر تمام مدارک پیش شما باشد میتوانیم از طریق دادگاه برای شما سند بگیریم ...نیازی به حضور ان شخص نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت تمام ایادی ماقبل باید بدهید. چنانچه شماره ملی اشخاص را داشته باشید اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشند کارتان راحت تر پیش میرود اگر هم ثبت ثنا نداشته باشند اشکالی ندارد. اگر خرید شما مشکل نداشته باشد رای به نفع تان صادر میشود

پرسشگر :

میشه واضح تر توضیح بدید که باید چیکار کنم؟
چقدر زمان میبره؟ چه پروسه ای باید طی کنم؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به پلیس راهور مراجعه کنید واسم ومشخصات راپیداکنید