مشاوره حقوقی رایگان - تغییر تاریخ تولد

سلام من متولد 76/10/28هستم میخواستم بدونم میشه دوماه تاریخ تولدمو تغییر بدم دو ماهه ولی انگار یک سال منو عقب انداخته واقعا اذیت میشم،اگه امکانش هست ممنونم میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا بفرمایید که این تاریخ تولد واقعی شماست یا خر تحت شرایطی امکان پذیر است البته خیلی سخت است اما شرایط شما نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.
ثبت احوال با درخواست تغییر سن بدون دلیل موافقت نمی کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدون دلیل قانع کننده واقعی خیر زیرا آزمایش باید دهید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
راه هایی وجود دارد برای مثال از طریق دندان سن واقعی شما را در نظر می‌گیرند ولی نتیجه قطعی ندارد