مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی خودرو و عدم تعویض پلاک در موعد مقرر

باسلام خدمت اساتید گرانقدر، بنده نزدیک به یک ماه پیش یک دستگاه خودرو را به یک نمایشگاه دار در شهر خود فروختم ودر همان روز آقای نمایشگاه دار بلا فاصله پس از نوشتن مبایعه نامه خودرو خریداری شده را برای فردی در استان دیگر فرستاد. در مبایعه نامه بنده به عنوان فروشنده ونمایشگاه دار به عنوان خریدار ثبت شده ، ودر همان روز بنده با خریدار در دفتراسناد رسمی حضور یافته و وکالت تعویض پلاک یک ماهه ، نه به خریدار بلکه به آقایی که خودرو برایش ارسال شده ، دادم . حال از شما عزیزان سوال دارم که ، آیا خطایی در معامله شکل گرفته ؟ و اینکه الان نزدیک به یک ماه از وکالت بنده میگذره وهنوز تعویض پلاک انجام نشده ، بنده برای اینکه پلاکم رو از خریدار بگیرم چه اقدامی باید انجام بدم الان هم که کلیه مدارک تحویل خریدار شده آیا اگر نیاز به شکایت بشه تو شهر خودم میتوانم انجام بدم ، ممنون میشم مثل همیشه ما رو از دانش بیکران خود آگاه فرمایید با تشکر .

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است و یک سوال کوتاه نیست ابعاد گسترده ای دارد و باید بررسی دقیق و سنجیده ای به عمل آورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فروشنده می‌بایست وکالت را به نام خریدار خود منتقل نماید مگر با رضایت خریدار

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دادخواست الزام به فک پلاک علیه خریدار اول و دوم دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا وکالت به نمایشگاه دار می‌دادید و ان شخص به فروشنده بعدی. اما حالا شما درخواست فک پلاک و الزام به تعویض پلاک دهید