مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال

1-اگه کسی مال دیگری رو که فکر میکرد هنوز وکیلشه فروخت و در قولنامه به وکالت نامه و شماره ان استناد کرده باشه اما بعد متوجه شه وکالت منتفی بوده و اطلاع نداشته چه میشه؟
2-اگه مقداری از پول رو خریدار به وکیل نداده و مابقی رو گذاشته وقت سند. و اون پولی هم که وکیل از خریدار گرفته ابتدا به موکل نداده تا کل پول رو بگیره بعد کل پول رو با هم بده. اما بعد از دو ماه از تاریخ قولنامه هنوز پول اولیه نزد وکیل است؛ وکیل تصمیم میگیره که پولو رو به موکل بده و مابقی رو بعد که خریدار داد. آیا میتونه اظهارنامه ای برای موکل بفرست چی بنویسه داخلش؟

پاسخ ها :

یک وکیل

معامله بدون اجازه مالک باطل است و اگر ثمن معامله را هم نداده اید مرتکب جرم کلاهبرداری شده اید