مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه

سلام خسته نباشید من تو دوران عقد هستم دخالت های خانواده همسرم و اقوامش به قدری زیاد هست که 6ماهی میشه که درگیر مشکلات هستیم و داخل منطقه کوچکی که زندگی میکنیم ابروی من رابرده اند و گفته اند که من طلاهامو فروختم و برای خواهرم ماشین خریدم با مدارکی که چندتا پیام و صدای ضبط شده هست پیگیر شدم گفتند میتونم ادعای حیثیت کنم و چون هرچیزی که داخل خواستگاری گفتند دروغ بود میتونستم شکایت کنم و حقم رو بگیرم چندباری برای حل مشکلات امده اند و میخاستم ببینم میتونم از پدرمادر همسر تعهد بگیرم که دیگر دخالت نداشته باشند اگه بصورت دست نویس همراه با شاهد انجام بشه معتبر هست ؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
گرفتن تعهد هیچ ضمانت اجرایی ندارد
مشکل شما بایست از طرق دیگر حل بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است با مراجعه به مشاور خانواده مشکل خود را حل و فصل کنید و اخذ تعهد راه حل خوبی نیست و تعهد حتی اگر در دفترخانه اسناد رسمی اخذ شده باشد اعتبار چندانی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر دلیل داشته باشید امکان اقامه شکایت وجود دارد