مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

برادرم از خواهرم که مبتلا به آلزایمر بوده ، و برادرم خودش در پیامکی به بنده (خواهر )به موضوع آلزایمر او اشاره کرده ،
با کمک همدستش (ظاهرا پرستار ) خواهر بیمارم را به دفتر خانه برده ، و وکالت تام الاختیار گرفتند ، و در پی این اقدام ابتدا یک خانه ، و بعدا دو خانه دیگر از اموال و منازل خواهرم را بنام فرزندش زده ، الان یک ماه است خواهرم فوت کرده ، و مشخص شده برادرم به گونه ای اموال و منازل اورا بنام خودش کرده . تنها سند من پیامکها اقرار به آلزایمر است ، ویک نامه با امضای برادرم که نوشته خانه را بنام پسرش زده . آیا قابل جبران ایت ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست احراز و تایید حجر خواهر را ثبت نمود و سپس اقدام به ابطال معاملات و اسناد نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات حجر را اقامه نمایید

و در صورت اثبات حجر ایشان ، معامله و انتقال سند باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت علیه برادرتان طرح دعوی کنید