مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت جعلی

سلام خواهر من ب دروغ از پدرم ی صلح نامه گرفته که پدرم چون نخونده بوده نمیدونسته چی هست و امضا زده الان ک فهمیده از ی وکیل ی برگه گرفته ک ب خواهرم بده ک امضا و اثر انگشت بزنه ک هیچ ادعای نداره از اموال و اون صلح نامه باطله میخوام بدونم میشه فهمید ک واقعا اثر انگشت خودشو داده یا کسه دیگه؟ چون برگه رو شوهرش برد ک امضا بزنه می‌ترسیم دروغی باشه بعد فوت پدرم همه چیو بگیره. چ راهکاری دارین؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید تقاضای کارشناسی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید به کارشناس رسمی دادگستری مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بررسی اسناد و مدارک نیاز است در کنار بررسی مشاوره تلفنی هم نیاز است که بتونیم تحلیل درست و دقیق از قضییه کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید علیه صلح نامه ادعای تردید در امضا کنید تا کارشناسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

اشتباه کردید
و شما باید دوباره سند و اقرار نامه را تنظیم نمایید تا حتما جلوی خود شما سند را امضا و اثر انگشت بزند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کارشناسی قابل تشخيص است

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
طبق این سند شما بدهکار هستید
باید در دفاع به شهود استناد نمایید تا منشأ رسید مشخص گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در خصوص سوال شما، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

1. اگر شما یا خواهرتان به امضای پدرتان در صلح‌نامه شک دارید، می‌توانید از یک کارشناس اثر انگشت برای تشخیص اینکه آیا اثر انگشت در صلح‌نامه واقعاً متعلق به پدرتان است، استفاده کنید.

2. اگر شما نگران ادعاهایی هستید که خواهرتان ممکن است در آینده در مورد اموال پدرتان بکند، می‌توانید با یک وکیل مشاوره حقوقی در این زمینه صحبت کنید. وکیل می‌تواند به شما راهنمایی کند که چگونه می‌توانید از حقوق و اموال پدرتان در برابر این ادعاها دفاع کنید.

3. در نهایت، اگر شما به هر دلیلی از معتبر بودن صلح‌نامه اطمینان ندارید، می‌توانید با دادگاه مربوطه مراجعه کنید و درخواست ابطال صلح‌نامه را به دلیل عدم اعتبار و یا ابطال آن را به دلیل امضای نادرست یا جعلی کنید.

بهتر است در هر صورت با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار را پیشنهاد دهد.