مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت جعلی در سفته

سلام
به بنده یک سفته 50 میلیون تومنی دادن که یک ضامن هم پشت صفحه اطلاعاتش رو نوشته و اثرانگشت زده برای تعهد اما با توجه به یکسری اتفاقاتی که رخ داد احتمال میدیم که اثرانگشت جعلی هست و ضامن که مادر این فرد میشه اصلا در جریان موضوع نیست چطور میتونیم ثابت کنیم این اثرانگشت جعلی هست یا خیر؟ من نوبت شورای حل اختلاف دارم قبل از اون باید به کدوم نهاد مراجعه کنم تشخیص بدن این اثرانگشت رو؟ ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر سفته را تحویل گرفته باشید جعلی بودن اثر انگشت فایده ای برای شما ندارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ادعای جعلی بودن اثر انگشت از ناحیه متعهد شنیده میشود ، ایشان باید اثبات نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مدعی جعل باید ایراد کند
موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد…

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شما پیگیر دادخواست خود جهت مطالبه وجه سفته باشید، مدعی جعل می بایست اقدام نماید . در هرحال تشخیص جعل با کارشناس رسمی می باشد که از سوی قاضی به آن ارجاع می شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای جعلی یا جعلی نبودن بایستی شکایت کیفری جعل را مطرح کنید تا بر مبنای آن کارشناس خط در مورد جعل بودن امضاء اظهارنظر کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه سفته را اقامه نمایید

و اگر طرف مقابل مدعی عدم امضا شد شما باید دلایل و مستندات خود را ارائه نمایید و درخواست کارشناس رسمی را نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اصل بر صحت اثر انگشت وامضا هس.برای اثبات جعلیت فقط صاحب امضا یا اثر انگشت میتواند اقدام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این ادعا توسط کارشناس رسمی بررسی و اعلام میشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید حسب اقدامات قبلی به دادگاه یا شورا مراجعه نمایید؟