مشاوره حقوقی رایگان - وصیت مال غیر

با سلام پدر من ملکی رو به نام من کرده بود و فروخته بود حالا تو وصیت نامش ملک منو اورده که باید تقسبم بشه در صورتی که من بیع نامه دارم و پول تو مبایعه نامه نوشته شده کد رهگیری داره مبایعه نامه من .در ضمن وصیت نامه به خط برادرم چون بیسواد بود پدرم و تاریخ هم نداره و اکراها روز وصیت از من و بقیه وراث و دوتا شاهد دیگه پدرم امضا گرفت الان ورثه از من شکایت کردن و ملک منو میحوان قاضی هم میگه اقاله کردی الان من صرف یه امضا که اکراهی بوده زیر وصیت نامه اقاله کردم راه حل چیه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام راه حل اینه که تماس بگیرید و وکیل بگیرید و کار تخصصی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ثابت کنید که امضا از روی اکراه بوده تا باطل شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر دادگاه حکم صادر کرده می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به فرض سوال امکان اثبات اکراهی بودن امضاء وصیت نامه بسیار کم هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله نظر قاضی صحیح است
و امضا شما ذیل وصیت نامه دلیل اقاله محسوب خواهد شد

ولی در صورت اقاله بیع ، شما میتوانید مطالبه ثمن معامله را نمایید
و شما باید دادخواست به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید و ..

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

موضوع و مفاد متنی که امضا کردید نیاز به بررسی داره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

وصیت نامه بر روی مال غیر معمولاً به عنوان یک اظهار نظر یا توصیه از سوی فردی که اموال را به دیگری واگذار کرده است، برای قضاوت در دادگاه ارائه می‌شود. به هر حال، قاضی در نهایت بر اساس شواهد و مدارک موجود در پرونده، تصمیم می‌گیرد.

در مورد وصیت نامه ای که پدرتان بر روی ملک به نام شما درج کرده است، اگر وصیت نامه به صورت مکتوب و با امضای پدرتان و دو شاهد معتبر ارائه شده باشد، ممکن است به عنوان یک شواهد معتبر در قضاوت مورد استفاده قرار گیرد. اما در صورتی که وصیت نامه به صورت دست خط و با امضای پدرتان و بدون تاریخ و شاهد ارائه شده باشد، این وصیت نامه به عنوان یک شواهد قابل قبول در دادگاه در نظر گرفته نمی‌شود.

بنابراین، در صورتی که وصیت نامه به شکل معتبری صورت گرفته باشد و شما اعتراض خود را نیز به قضات معرض کرده اید، بهتر است با مشاور حقوقی خود مشورت کنید تا راه‌های حل این مشکل را بررسی کنید.