مشاوره حقوقی رایگان - گرداندن متهم با دستبند توسط مامور

سلام بنده چند ماه قبل به جرم بدهکاری دستگیر شدم و چون پرونده ام در استان دیگری بود باید توسط یک مامور به صورت دستبند خورده منتقل میشدم . در روز انتقال ، آن مامور بنده را سوار خودرو کرد و دستبند زنان از اداره ای به اداره دیگری میبرد . مثلا در اجرای احکام برای دریافت پرونده ، بنده را دستبند زده از اتاقی به اتاق دیگر برد و بعد از یک ساعت بنده رو برد در بازداشتگاه همان دادگستری گذاشت و گفت کلید ندارد و دستبند را باز نکرد و سپس مجدد از جایی به جای دیگر و در میان انبوه مردم دستبند زده گرداند . حال میخواهم بدانم آیا قانونی وجود دارد که از آبروی من دفاع کند و بتوانم از این عمل مامور شکایت کنم ؟ و آیا با شکایت موجب تنبیه این شخص خواهم شد ؟ بنده پانصد میلیون بدهی داشتم و جلب شدم فراری هم نبودم و در منزل بودم . ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با شماره 197 تماس بگیرید و اطلاع دهید تا با مامور متخلف برخورد انتظامی شود