مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغات اینستاگرام

سلام من یه پیج دارم با 9 هزار تا فالور 3 روز پیش به یه پیج انلاین شاپ پیام دادم که میخاید براتون تبلیغ انجام بدم و ایشون گفتن بله انجام بدید و هزینش هم 25 هزار تومن بود که واریز کردن
بعدش چندبار پیام دادن که تبلیغ ما چیشد منم گفتم نوبتی انجام میشه بعد ایشون میرم شکایت میکنم من همون لحظه تبلیغ رو گذاشتم استوری براشون
الان اگه ایشون شکایت کنن منم هم میتونیم از ایشون شکایت کنم به دلیل اینکه الان به دروغ میخوان بگن که تبلیغ انجام نشده

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
موضوع شما حقوقی هست و چون کیفری نیست نمیشه اعاده حیثیت کرد