مشاوره حقوقی رایگان - بطلان معامله صوری

با سلام و احترام
همسرم ملکش را به نام داییش کرده و ایشان در خرداد1401 این کار را انجام دادند و من اسفند1401 اقدام برای مهریه کردم و بخاطر اختلافاتی که داشتیم بدون اینکه خبردارشم این کار را انجام داده. آیا می توان صوری بودن معامله را اثبات کنم؟ و اینکه آیا هزینه برای اثبات معامله صوری زیاد میشه ؟ملک ارزشش نزدیک 1.5میلیارد است؟آیا همان زمان که میرم دفتر الکترونیک قضایی و لایحه برای بطلان معامله صوری میدم باید پرداخت کنم؟برای اثبات این کار حتما به وکیل نیاز است یا با مدرکی که دارم می تونم اثبات کنم؟چند درصد امکان اثبات این کار موفقیت آمیزه ؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اولا باید مدارک بررسی بشه تا بشه نظر داد میشه یا خیر
ثانیا چنانچه هزینه دادرسی ندارید باید اعسار از پرداخت هزینه دادرسی همزمان با دادخواست بدید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی وکیل میخواهد بلی شانس شما اندک است هزینه دادرسی اندک و غیر مالی است بلی همان دفتر خدمات باید پرداخت کنید