مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه

با سلام و احترام
بنده از اداره ثبت برای یک چهارم حقوق همسرم اقدام نمودم و الان به ثنا محل کار همسرم ارسال شده که از تاریخ20اردیبهشت مبلغ یک چهارم حقوقش را واریز کنند ولی تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته خواستم بدونم چقدر زمان می بره؟ آیا با توجه به اینکه بنده از اداره پنجم مهریه را درخواست کردم ایشان می تواند اعسار بزند برای یک چهارم حقوقش؟
دوم اینکه ملکی که در کلاردشت داشتیم که با پدرم شریک بود را نیز در تاریخ24 خرداد 1401سهم خودش را به نام داییش کرده و بنده در اسفند ماه1401 اقدام برای مهریه کردم، که ماشین و ملک را به نام داییشون کردن.آیا پیگیری من برای صوری بودن معامله فایده دارد یا ممکنه پذیرفته نشود؟
سوم اینکه من چون از اداره ثبت اقدام به دریافت مهریه کردم آیا باید برای صوری بودن معامله همسرم،پرونده را مختومه کنم و دوباره از دادگاه اقدام کنم؟ یا فقط به دفاتر قضایی مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دادخواست ابطال بیع رو از دادگاه بخواهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
حقوق در انتهاي ماه و هر روزي كه پرداختي اداره يا سازمان يا وزارت متبوع باشد كسر و يك چهارم واريز مي گردد