مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام دخترم 15سالمه والان 5ساله مادر پدرم از هم جدا شدن ومن الان با ناپدریم زندگی میکنم وکل هزینه های زندگیم وهزینه های دکتریم رو ناپدریم پرداخت میکنه ونفقه خودمم کلا900هزارتومانه.لطفا راهنماییم کنید که چه جوری میتونم نفقه رو اضافه کنم وهزینه های درمان ومخارج های دیگه رو از پدرم بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تعدیل مطرح نمایید به واسطه خود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مادر شما به عنوان نماینده و به اسم شما ، باید در دفتر ‌خدمات قضایی ، دادخواست تعدیل نفقه را به طرفیت پدر اقامه نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
مادرتون از طرف شما دادخواست تعدیل نفقه با توجه به تورم رو بده

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
باید دادخواست مطالبه نفقه بدید و مادرتون میتونه از طرف شما دادخواست مطالبه نفقه بده

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما دادخواست تعدیل نفقه به شورای حل اختلاف بدید و کارشناس تعیین میشه و موارد هزینه را برای کارشناس توضیح بدید و قطعا با این وضعیت تورم نفقه شما چند برابر تعیین خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تعدیل نفقه بر اساس افزایش هزینه ها به طرفیت پدر باید داده شود اما شما نمیتوانید وچون به سن قانونی نرسیده اید. مادرتان باید بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما به عنوان نماینده و به اسم شما ، باید اقدام کند و دادخواست تعدیل نفقه بدهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه درمان ، تحصیل ، امورات بهداشتی و خرید البسه و خورد و خوراک شما تحت عنوان نفقه را باید پدرتان بپردازد و شما نیاز به اقدام مجزا برای هر کدام ندارید ، اقدام به اخذ گواهی رشد نموده و سپس دادخواست مطالبه نفقه تنظیم نمایید