مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده قبلی خودرو

خودرویی را از یک فردی در اگهی ... خریداری کردم که گفتن ماشین سالم است و با خودروی خودم معاوضه کردم و مابقی را دادم/
در مرحله اول قرار بود خودرو به نام خود ایشان باشد که نبود و ایشان واسطه بود
در مرحله دوم بعد از چند روز خودرو دارای ایراد موتوری شد که من هزینه کردم و رفع کردم (فاکتورها موجود است) و سپس به کسی خودرو را فروختم
اما الان خریدار جدید تماس گرفته و میگوید خودرو ایراد دار است
تکلیف من چه میشود لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شکایت شد باید با دلایل و مدارک پاسخ دهید احتمالا کارشناس تعیین شود