مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی استحقاقی و عدم تمدید قرارداد

سلام و وقت بخیر
بنده تا 31 خرداد 402 قرارداد دارم و البته با شرکت به مشکل برخوردم و میخواهم تا پایان قرارداد به مدت 11 روز پشت سرهم از ذخیره مرخصی و مرخصی استحقاقی سالیانه مجاز استفاده کنم ( به طوری که در سیستم ثبت مرخصی کنم و به مدیر مربوطه اطلاعی ندهم ) و دیگر قرارداد را تمدید نکنم (چون امکان تعامل و مذاکره منطقی وجود ندارد ) . حالا 3سوال دارم
1- آیا این تعداد روز مرخصی مستمر مشکلی برای من ایجاد میکند ؟ مثلا شرکت ترک کار اعلام کند ؟
2- آیا مدیران شرکت می توانند درخواست مرخصی را تایید نکنند و شکایت کنند یا کسر کار ثبت شود ؟
3- آیا میتوانند بابت سنوات خدمت و پرداختی سنگ قانونی بیاندازند؟
خواهشا در این مورد راهنمایی بفرمایید که بهترین تصمیم چیست ؟

پاسخ ها :

اعلام ترک کار به دلیل مرخصی توسط شرکت عدم موافقت شرکت با مرخصی سنوات خدمتی با مرخصی مستمر مرخصی استحقاقی قبل از تمدید قرارداد مرخصی استحقاقی