مشاوره حقوقی رایگان - در مورد مستمر بگيری سوال داشتم

پدر بنده پانزده سال فوت نمودن و اينكه سابقه بيمه ايشان ١٦سال بوده است البته برای يكسالی بيمه رو منحل كرده بودن بعد دوباره شروع به بيمه كردن كه به سه ماه نرسيده بود فوت نمودن بعد فوت ما سوابق و در اورديم ١٦سال بود و اينكه ايشون شغل ازاد داشتن و جز مشاغل ازاد بيمه بودن الان پانزده سال از فوت ايشون ميگذرد من و خواهرم روي هم پانصد تومن حقوق ميگيريم و اينكه مادرم از حقوق پدرم انصراف داده قبل اينكه مادرم انصراف دهد ايشون هفتصد ميگرفتن بعد انصراف به من خواهرم روی هم رفته پانصد مي دهند وقتي اعتراض كردم گفتن معوق مي ماند بعد فوت مادر همه رو يك جا به شما مي دهند دليل اين كارشان چيست؟ و اينكه كاري نمي شود كرد براي اينكه حقوق ما هم مثل بقيه يك ميليون و خورده اي شود اخه با پانصد تومن كي مي تونه زندگي كنه راهي، راهنمايي چيزي و اينكه چرا اين پول معوق است راهنمايی لطفا بايد چيكار كنيم تا از معوق در بياد

پاسخ ها :

یک وکیل

به همان بیمه باید مراجعه کنید راه قانونی برای شما وجود ندارد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

از طریق بازرسی تامین اجتماعی شکایت نمایید.