مشاوره حقوقی رایگان - نصب اعلامیه در آسانسور مجتمع مسکونی

سلام. من مالک یک آپارتمان هستم. اگر اعلامیه زیر را در آسانسور مجتمع مسکونی خود بچسبانم، آیا مرتکب جرم شده ام؟ و چرا؟
به نام خدا
مالکین و مستاجران محترم فاز 2 مجتمع مسکونی ***
با سلام و احترام، سند آپارتمانهای شما بزودی آماده می شود. متاسفانه شرکت تعاونی مسکن *** بابت هر متر اضافه متراژ آپارتمان شما تقاضای قیمت روز کرده است در صورتیکه که در همان ابتدا به مالکین گفته شده بود که قیمت هر متر اضافه بر اساس قیمت تمام شده در زمان ساخت محاسبه می شود و نه قیمت روز. خوشبختانه شهود در این زمینه زیاد هستند.
از طرفی به مالکین آپارتمانهایی که کسری متراژ دارند (زیر 75 متر مربع) بابت هر متر کسری و طبق قانون خودشان بجای قیمت روز فقط 800 هزار تومان که همان هزینه ساخت است پرداخت می شود!!!
سوال اینجاست چرا شرکت تعاونی کسری متراژ را 800 هزار تومان حساب می کند ولی اضافه متراژ را قیمت روز!!!؟؟؟
تعدادی از مالکین از آقای *** مدیر محترم ساختمان تقاضای برگزاری یک جلسه با حضور همه مالکین بابت رفع این مشکل کرده اند. این حق قانونی همه مالکین است که جلسه ای در این زمینه برگزار شود. آقای *** فرمودند که این جلسه به شرطی برگزار خواهد شد که تعداد متقاضیان برگزاری جلسه زیاد باشد. لذا بدینوسیله از کلیه مالکین محترم تقاضا می شود با آقای *** با شماره تلفن ***تماس گرفته و از ایشان بخواهید که به حق قانونی ما مالکین احترام گذاشته و هماهنگی های لازمه برای برگزاری این جلسه را انجام دهند. لطفا مستاجران عزیز این موضوع مهم را به اطلاع مالکین خود برسانند.
همچنین از مالکین محترمی که خود وکیل دادگستری یا مشاور حقوقی هستند عاجزانه خواهشمندیم ما را در رفع این مشکل مشترک یاری فرمایند. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر اعلامیه فاقد توهین و ادعای خلاف واقع است

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمی رسدنیازی به این همه توضیح نیست،بسیارخلاصه،مکان، روزوساعت جلسه برای تصمیم گیری رااعلام نمایید.موفق باشید