مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 134

سلام. من تو خدمت سربازیم دوبار عمل کردم اولین عمل که کردم پام اوکی شد و فیکس شد. بار دوم تو محل پست اتفاقی برام پیش اومد که اونجایی که از قبل عمل کرده بودم دوباره شکست. برام صورت سانحه ای رد نشده . الان با پیشنهاد دکترم پیگیر کارم شدم. میخاستم بدونم اگه خدا خواست برام صورت سانحه رد شد و من رفتم برا کمیسیون 134 حتی اگر غرامت نگیرم میتونم جانبازی یا از کار افتادگی برام رد کنن؟ (محل شکستی کف پای راست و باعث کوچک شدن پا راست هم طولی هم عرضی شده حدودا 2 سانت)

پاسخ ها :

دریافت جانبازی برای آسیب حین سربازی کمیسیون 134 غرامت سربازی جانبازی در سربازی از کار افتادگی در سربازی