مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین خدمت

سلام خسته نباشید
سرباز نیرو انتظامی هستم داخل آشپزخانه پادگان در حال خرد کردن گوشت بودم که چاقو انگشت اشاره دست راستم را برید ولی بعد از پیوند انگشت متاسفانه انگشتم دیگه تکان نخورد ایا امکان جانبازی وجود دارد

پاسخ ها :

دریافت جانبازی برای آسیب حین سربازی قطع انگشت در حین خدمت سربازی آسیب حین خدمت سربازی دریافت جانبازی سرباز خدمت سربازی جانبازی