مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند رسمی در دفتر اسناد رسمی؛اجرایه محکومت های مال

سلام عرض ادب؛ بنده دادخواست برای انتقال سند رسمی دو قطعه زمین دادم؛ و دادیار محترم پس از ابلاغ؛ و حضور در دادگاه حکم قطعی به نفع بنده صادر کرد. و هیچ یک از خواندگان به دفتر اسناد رسمی؛حضور پیدا نکردند؛ و اجراییه نیز صادر گردید ماده 3و8 و فرار از ادای دین محسوب شدند. و بنده نمیدانم چه باید کرد؛ در ضمن پشت خواندگان به یکی از نزدیکان خود که در سمت بالا قرار دارند گرم میباشد. بنده چه درخواستی یا لایحه ی باید بنویسم. ممنوم از لطف شما.

پاسخ ها :

انتقال سند رسمی سند