مشاوره حقوقی رایگان - ربا و انتقال سند رسمی

سلام و خسته نباسید خدمت شما بزرگوار
ببخشید غرض از مزاحمت یک راهنمایی میخاستم راجب اینکه
اینجانب به دلیل نیاز مالی مجبور شدم از کسی پول بگیرم دستی و ماهانه 4 درصد سود بدم بابت پول
مبلغ پول 70 میلیون بود که ایشون گفتن برای ضمانت سند میخاد
ما هم یک قولنامه تنظیم کردیم مبنی بر فروش ملکی که به اسم مادرم بود به قیمت 70 تمن و با حضور خود مادرم که سی تمن موقع قولنامه داد و چهل تمن موقع انتقال سند به حساب مادرم ریخت
و تو قولنامه کلیه خیارات منجمله خیار غبن فاحش از فروشنده ساقط شده و سند قطعی هم همینطور...
این در حالیه که قیمت خونه تا 250 میلیونم هست...
حالا میخایم پولو پس بدیم سندو باز پس بگیریم
طرف جواب نمیده تقریبا یک هفته از انتقال سند رسمی گذشته
حالا اگه ایشون نخواد ملکو پس بده تکلیف چیه چیکار میتونیم کنیم
در ضمن یک قولنامه اجاره خط در بنگاه هم به اسم مادرم نوشتیم به این منظور که مادرم مستاجر ایشونه تا یک سال....
خواهش میکنم جواب بدین خیلی نگرانیم
ممنون میشم راهنمایی کنین و این که راهی هست از نظر شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با انجام کارهای غیرشرعی به مشکلات خودتان اضافه نمودید وبا تنظیم اجاره نامه هم اقراربه مالکیت ایشان نمودید وهم باپایان مدت اجاره,ظرف یک هفته ایشان دستورتخلیه خانه را می گیرند.تنها راه برای مادرتان دادخواست ابطال. مبایعنامه راتقدیم دادگاه کندوقبل ازآن,یک اظهارنامه ازجانب مادر برای ایشان ارسال وموضوع ربا قرضی واینکه مبایعنامه واجاره نامه صوری بوده را درمتن اظهارنامه بیان نمایید