مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از گوشی سرقتی

باسلام و خسته نباشید
من یک سال پیش از سایت دیوار یک گوشی خریدم و کارتن و سریال هم مطابقت داره و تو سایت همتا هم چک کردم هیچ مشکلی نبود و گوشی بصورت قانونی ثبت بود،اما متاسفانه با اعتماد به فروشنده که گفت انتقال مالکیت رو بعدا میزنم سی کارتم سوخته خرید انجام دادم و پولش رو کامل واریز کردم الان بعد یک سال تماس گرفتن که گوشی سرقتی بوده و خواستن برم کلانتری حقیقتش میترسم، لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم که مالم از بین نره و مشکل حقوقی هم پیش نیاد، ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مال سرقتی بوده شما باید اثبات کنید که اطلاع نداشتید در غیر اینصورت برای شما هم دردسر میشه اگر ثابت کردید باید از فروشنده شکایت کنید و قیمت را از او مطالبه کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

احتمالا اتهام شما خرید مال مسروقه هس.دفاع کنید که از سرقتی بودن اطلاع نداشتم و به قیمت روز خریدم.نهایتا بر اساس پول واریزی شاکی شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به فرض عدم اطلاع راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر شاهد دارید می توانید شاهد خود را معرفی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید شکایت کنید تا بررسی شود