مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه محضری و قرار رد دعوا

با سلام
دادخواستی با سه خواسته تقدیم دادگاه دادم که در دادگاه بدوی به دو خواسته قرار رد دعوا داده شد و به یک دادخواست حکم قطعی داده شد.
سوال
1. آیا برای خواسته هایی که قرار رد دعوا داده شده آن خواسته ها از پرونده خارج میشود
2.من بعد از حکم قطعی رضایت نامه محضری به شماره پرونده که دو خواسته قرار رد دعوا شده و یک خواسته حکم قطعی صادر شده دادم ایا این رضایت نامه شامل خواسته های قرار رد دعوا هم می شود یا نه تنها شامل خواسته ای که حکم قطعی گرفته می شود، یعنی من علارغم این رضایت نامه میتونم دوباره برای خواسته هایی که قرار رد دعوا شده علیه خوانده شکایت کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما یک بعد ندارد بلکه چندین بعد دارد که باید هر کدام از آنها را تک تک بررسی کنیم