مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی و جاده

سلام،بنده یک زمین مسکونی دارم که وسط زمین خونه ساختم و پشت خونه چند سالی هست که درخت میوه کاشتم،حالا بعد از چند سال شوراهای روستا میگن که پشت خونه ی شما طبق طرح هادی باید جاده رد بشه،آیا امکان اینکه بشه به طرح هادی که طرح کارشناسی نشده ای بوده بشه اعتراض کرد و نذاشت جاده رد بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
هیچ سازمانی بدون موافقت شما نمیتواند زمین شما را ‌تملک ‌نماید

و اگر در طرح جامع تفضیلی روستا و طرح هادی زمین شما جز کوچه قرار بگیرد شما میتوانید دادخواست مطالبه بهای زمین را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی اقامه نمایید
و ...