مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با زمین های طرح هادی

با سلام و خسته نباشید من در سال77 زمینی به مقیاس 200 متر در یک روستا خریداری کردم و پی بند و نیم ن متر دیوارکشی هم کرده ام و الان قصد ساختن آن را دارم ولی دهیار میگوید کل 200 متر زمین شما در طرح هادی طرح جاده کشی قرار گرفته و هیچ خسارتی به شما تعلق نمیگیرد در صورتی که مستاجر و هیج زمین یا خانه دیگری ندارم لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اگر واقعا اينطور است ميتوانيد از فروشنده تقاضاى خسارت و ضرر و زيان نماييد