مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صورت جلسه مجمع عمومی ساختمان

روز مجمع عمومی سوم که به نسبت هر تعداد رای گیری شد و در زمان شمارش آرا برای اینکه بازرس ( نفر هشتم آرا از خودشون نبود ) که ناگهان یک نفر از 5 نفر هیئت رئیسه موقت سنی مجمع با ترفند رای گیری شفاهی شدند بازرس و 5 نفر هیئت مدیره اصلی و 2 نفر علی البدل رای کتبی و نفر هشتم کاندیداها که در تمام مجامع بازرس اصلی بود بدون توجه به آرای کتبی به رای شفاهی بازرس انتخاب کردند. آیا با این اوصاف و دو نوع رای گیری در مجمع میشود صورتجلسه مجمع را ابطال کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده پیگیری موضوع به نظر نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تشريفات اساسنامه رعایت نشده بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به توضیحات ارائه شده به نظر می‌رسد در صورت پیگیری، به نتیجه مطلوبی دست پیدا نخواهید کرد اما لازم به ذکر است که این موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پیگیری موضوع به نظر نتیجه ای نخواهد داشت