مشاوره حقوقی رایگان - صورتجلسه دادگاه

در جلسه دادگاه كه خواهرم دادخواست تقسيم ماترك داده بود برادر معتاد و سرطانى ام مبايعه نامه جعلى ارائه كرده و طبق نظركارشناسى جعل امضاى خواهرم تاييد شده بود وقتى من و بقيه وراث به دادگاه رفتيم باوحود انكه ابرازكرديم امضاهاى ما نيز جعلى است براى اينكه برادر جاعلمان به زندان نيافتد و مادرمان كه در ملك پدرى با او زندگى مى كرد رو از خانه بيرون نكنند به قاضى گفتيم شكايتى نداريم و ملك دست برادرمان است اما قاضى صورتجلسه كرد كه ما سهم الارث خود را به برادرمان واگذاركرديم و حقى نداريم و ازما امضا گرفت بدون اينكه بخوانيم منظور ما گذشت جعل كيفرى بوده انهم براى حفظ آبرو و نگرانى از دربدر مادرمان، حالا ميشه درخواست ابطال اون صورتجلسه رو داد ما واقعا قصدمان گذشت از سهم الارثمان نبوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر صورتجلسه نهایتا به حکم تبدیل می شود باید حکم دادگاه را ببینم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دقیقتر دارد.بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید.اما امکان اعتراض دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر مگر تحت شرایطی استثنائی
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید دید متن صورت جلسه به چه شکلی نوشته شده است و موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد. در ضمن تا زمان صدور حکم می بایست صبر کنید تا از متن حکم اطلاع پیدا کنید و شاید آن زمان هم امکان اعتراض باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهار نظر دقیق و کاربردی حقوقی مستلزم بررسی و مطالعه دلایل ، مستندات و مدارک مربوطه پیرامون موضوع مطروحه می باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

فاطمه طباطبایی نیک

سرکار خانم فاطمه طباطبایی نیک :

سلام به نظر میرسه امکان اثبات آن سخت باشه چون شما سندی را امضا کردید که به صراحت در آن نوشته از حق خود صرف نظر کردید، ولی اگر ادله مستحکمی مبنی بر اثبات ادعای خود دارید طرح دعوی خالی از لطف نمی باشد.