مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با عرض سلام و خسته نباشد بنده اهل یکی از روستاهای استان اردبیل هستم. مسجد ما چند عدد وسایل عتیقه داشت که آن را به یک نفر داده و از آن قبض گرفتیم و دادیم به شورای آن موقع. حالا بعد از گذشت چند سال که آن وسایل عتیقه رو خواستار شدیم. دو شخص مورد نظر زیر بار نرفتن و منکر آن شدند الان سوال من از شما این هست با قبضی که به شورای آن موقع دادیم و زیر بار نرفت منکر شد از دادن کاغذ میتوانیم آن را شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام وجود شهود کافی برای اثبات امر کافی هست و قبض نیز جهت تقویت مفاد شهادت شهود نیز نیاز است.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درموضوع خیانت درامانت عنوان سپردن بایداثبات شود،بافرض مسئله امکان تعقیب کیفری وجوددارد.موفق باشید