مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک ماشین من

با سلام هفته ی پیش پنج شنبه به همراه زنو بچه کوچک به پارک رفتیم ماشین رو گذاشتم کنار پارک داخل یه زمین خاکی موقع برگشت رفتم ماشین رو از پارکینگ ماشین رو در بیارم دیدم چند تیکه سنگ بزرگ جلوی ماشینه پیاده شدم بزارم کنار یهو دیدم یک نفر تیبایی از پشت ماشینش چوب در اورد و شرو ع کرد به زدن به دست و سر و گردنم و به ماشین تا به خودم بیام دیدم پر خون شدم هی گفتم زنو بچه همراه من میترسن واسه چی میزنی گفت سنگ زدی به ماشینم در صورتی که اصلا ماشین او با من فاصله داشته مردم جمع شدن یکم شلوغ شد همسرم از پلاک تیبا عکس گرفت و به 110 زنگ زد و اطلاع داد یه نفر به شوهرم داره حمله میکنه تا پلیس بخاد بیاد دیدم با چوب داره میاد سمت زنو بچم سوارشون کردم و فرار کردم بعد ار 3 روز یکی زنگ زده ماشین من پراید بوده تو پارکینگ شما تخریبش کردین و فرار کردین شماره پلاک شمارو ورداشتن دادن به من گفت باید خسارت بدی گفتم من رو هم زدن و ماشین منم خسارت دیده الان میگه میرم شکایت میکنم ازتون ایا شماره پلاک تیبا رو بدم بهش یوقت دست به یکی نکن باهم راننده تیبا بزن زیرش که منو زده الان باید چیکار کرد پارکینگ دوربین هم نداره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما بک سوال کوتاه نیست یک پرونده کامل کع پیشنهاد میکنیم مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه اتفاق رخ داده منشاء و مبنای آن معلوم نیست و آشکار نیست که با چه انگیزه‌ای به شما در پارکینگ حمله شده است و با چه انگیزه‌ای با شما تماس گرفته شده است بهتر است منتظر بمانید تا ببینید شخصی که زنگ زده است اقدام به شکایت می‌کند یا خیر؟! از سوی دیگر نسبت به فرد ضارب اقدام کنید و از طریق پلیس راهور مالک خودرو را شناسایی کنید. اکیدا توصیه می‌شود برای اینکه آثار ضرب و جرح از بین نرود از طریق کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه کنید تا وضعیت جسمی شما تحت بررسی و معاینه قرار گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به فرد ضارب اقدام کنید و از طریق پلیس راهور مالک خودرو را شناسایی کنید.