مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک

امروز از پلیس 10 خلافی خودرو گرفتم که متوجه شدم پلاک شاکی داره و گفتند به احتمال زیاد به علت خلافی بالاست 2 میلیون و هشتصد و پنجاه خلافی داشت
برای رفع مشکل باید به کجا مراجعه کنم ؟ و اینکه اگر به پلیس راهور یا تعویض پلاک مراجعه کنم امکان توقیف خودرو در همان لحظه وجود دارد ؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله ضمن آنکه معلوم نیست شاکی راهور است یا شخص خاص

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله اگه مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید توقیف خواهد شد ولی باید مشخص گردد که توقیف از بابت خلافی یاتوسط شخص ثالث که ماهیتاً نوع دعوا و بررسی آن متفاوت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پلیس راهور موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق راهور پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان توقیف فوری هستاز پلیس راهور علت را جویا شوید