مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

با سلام من یک ماشین سند در رهن از یک اشنا خریدم الان که سند ازاد شده، سند رو نمیده که من برم فک پلاک کنم یه وکالت هم داده تا 1-09-1400 مهلت داره همچنین یه چک ضمانت هم داره به تاریخ 01-09-1400..ایا چک رو برگه بزنم؟؟ این مدت ماشین نیازم هست اون میتونه رو پلاک ماشین اقدام کنه؟؟ ((دلیل اذیت کردناش اینه که میگه تو ماشین رو که خریدی سود کردی))
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه اختیار گرفت سند را دارید سند المثنی بگیرید و اقدام به تعویض پلاک کنید.
در غیر این صورت طرح دعوا کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وکالتی که اخذ نموده اید در حدود اختیارات شما برای تعویض و تنظیم سند وجود دارد بر اساس وکالتنامه عمل نمود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اگر وکالتنامه دارید طبق مفاد وکالتنامه اقدام کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه وکالتنامه دارید طبق مفاد وکالتنامه عمل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت داده که مشکلی نیست خودتان میتوانید برای اخذ سند مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مفاد وکالت اگر کامل است و اختیارات دارید سند بگیرید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

می توانید نسبت به چک اقدام وعلیه ایشان دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتیکه وکالتنامه دارید طبق مفاد وکالتنامه عمل کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسبله اظهارنامه سند را مطالبه نمایید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در وکالتنامه اختيار اخذ سندالمثنی دارید نسبت به آن و سپس تعویض پلاک و تنظیم سند اقدام کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات مالکیت والزام به فک پلاک بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتونه براساس وکالتنامه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را اقامه نمایید
روی چک هم نمی توانید اقدام نمایید مگر

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

خودرو های رهنی پس از آزاد شدن ی سند دیگه هم میدن .شما اعلام مفقودیت شند و اخد سند جدید با اختيارات وکالتنامه رو پیش ببرید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

با وکالتنامه موجد و اعتبارش اقدام کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ابتدا از اختیارات خوددر وکالت نامه استفاده کنید.
درصورتی که اجازه تعویض پلاک و انتقال سند را ندارید دادخواست الزام به انتقال سند را مطرح کنید تا از ازمسیر قانونی ایشان ملزم ب انتقال شوند. با توجه به اینکه سر رسید نشده در مورد چک فعلا نمیتوانید اقدام کنید. در سر رسید نیز ب مندرجات ضمانتی چک توجه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما بایستی دادخواست فک پلاک و انتقال سند را تقدیم نمایید ضمن اینکه روی چک می نمی توانید اقدامی نمایید