مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقت بخیر . من چندماهی هست شاهد خیانت همسرم هستم و بخاطر اینکه تازه ازدواج کردیم بهش فرصت دادم . اما هرچقدر من بیشتر فرصت میدم ایشون دست از کارهایی ک میکنن برنمیدارن . میخوام اقدام به طلاق کنم . نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم که ضرر به من نرسه و بتونم راحت جدا بشم . مهریه ی عندالاستطاعه هم دارم ک‌شوهرم دوتاماشین و یک خونه بنامشه اما چون اشنای وکیل زیاد داره میترسم یه کاری کنن ک نتونم چیزی بگیرم . از اون سمت هم نمیخوام من محکوم شم تو دادگاه درصورتی ک ایشون خیانت میکنن .
ممنون میشم راهنماییم کنید ?

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت مطالبه مهریه به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و مهریه خود را مطالبه کنید و اموال زوج را توقیف کنید.
اگر خودرو به نام زوج باشد قابل توقیف است.
بعد از توقیف خودرو اگر مدارکی برای خیانت زوج دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید مهریه و نفقه خود را مطالبه نمایید و باید دادخواست اقامه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اجرای ثبت درخواست مهریه کنید تا اموال شوهرتان بلافاصله توقیف شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام حقوق دو طرف مشخص است در این زمینه و چیزی فرای قانون وکیل انجام نمی‌دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیانت همسر خود را بایستی اثبات کنید. به عنوان مثال از طریق رابطه نامشروع می‌توانید اقدام به شکایت کنید و در صورت محکومیت همسر، به استناد حکم صادر شده از دادگاه کیفری، در دادگاه خانواده اقدام به طلاق کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت مطالبه مهریه به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و مهریه خود را مطالبه کنیدتا اموال شوهرتان بلافاصله توقیف شود