مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام دختری 18ساله ام 6ماهه که عقدم همسرم 29ساله ماه سوم عقدم متوجه شدم شوهرم قبلا باچند نفر رابطه داشته گفت برای گذشته بوده به خاطر نیازم جنسیم صیغه میکردم گفتم طلاق میخوام راضیم کرد باهاش بمونم سال اخر رشته انسانیم درگیر درسام بودم الان که درسم تموم شده متوجه شدم با کلی دختر وزن از طریق چت در ارتباط بهش میگم انکار میکنه رمز گوشیشو ازش خواستم بهم نمیده نا امید وافسرده شدم به طلاق فکر میکنم لطفا راهنمایی کنید. من دختر معتقدی هستم ولی ایشون خیر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
ابتدا از مشاوران اجتماعی کمک بگیرد ؛ در صورت اثبات رابطه نامشروع می توانید طلاق بگیرید