مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق به دلیل خیانت همسر

سلام وقت بخیر بنده 3سال عروسی باعقد 4سال تازه متوجه شدم شوهرم باخانومی تورستوران قرار گذاشتن شک کردم تو گوشی شون ضبط مکالمات فعال کردم اونجا با پسرخالش حرف میزنه ومیگه که زنم شک کرده و بفهمه رفتم با زن دست تو دست بودم و بردمش خونه..کلا به 4سال زن بازیش تعریف کرده میتونم براساس این ها درخواست طلاق بدم یانه و این که اول درخواست مهریه بدهم یا طلاق؟ اگر بخواهم بترسونمش بهترین راه چیه؟ اینم بگم همسرم میدونست میخوام طلاق بگیرم ماشبن رو به نام مادرش زد فقط خونه به نامش اونم 94 متر وکارمند بانک حقوق 11 تومن.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مدارک دیگری نیز جمع آوری کنید و سپس شکایت کنید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بهتر است اقدام به مطالبه مهریه کنید برای اثبات خیانت پیام صوتی کفایت نمیکند