مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

به خانومم وکالت طلاق دادم. دادگاه هم رای رو به خانومم داده. اعتراض کنم. متن اعتراض چی باشه بهتره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
برای تنظیم لایحه به دفتر وکیل مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکالت در طلاق اعطاء کرده‌اید و خودتان صریحا اجازه به خانم داده‌اید. عنوان نکرده‌اید که به چه موضوعی دقیقا می‌خواهید اعتراض کنید؟! زمانی که خانم خود را بعنوان وکیل در طلاق معرفی کرده‌اید و خانم در حدود اختیارات وکالت اقدام کرده است به نظر می‌رسد که امکان شکایت از شما سلب شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت در طلاق اعطاء کرده‌اید بابت چه چیزی اعتراض دادید