مشاوره حقوقی رایگان - رای طلاق

با سلام،بیخشید خانوم بنده که پدرش در دارایی ... بود با اعمال نفوذ به پرونده رای طلاق خلع بائن گرفتن ، با اینکه درخواست تمکین دادم،حالا میخواستم بدونم چقدر احتمال داره اگه اعتراض بدم رای عوض بشه،و اینکه در این طلاق هر دو طرف به دفتر طلاق میریم یا جداگانه رفته میشه برای صیغه طلاق؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه بر اساس دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع نیاز به بررسی دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام دادگاه بر اساس دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به دفاعیات طرفین داردبرای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما در دفترخانه حاضر نشوید اجرای صیغه طلاق توسط دادگاه به دفترخانه اعلام خواهد شد