مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام
در خصوص خانه پدری که یکی از برادران بخواهد سهم الارث خود را واگذار نماید چگونه از طریق قانونی عمل کنیم
هنوز ملک انحصار وراثت نشده است

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

باسلام از طریق دفتراسناد رسمی و تنظیم هبه نامه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول انحصار وراثت و بعد به صورت توافقی یا از طریق دادگاه تقاضای سهم الارث کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام متوجه نشدم سهم خودش را می خواهید جلوگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید پس از انحصار وراثت نسبت به انتقال سهم الارث خود اقدام نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی بررسی مدارک و اخذتوضیحات بیشتر و گفتگو می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اول انحصار وراثت و بعد به صورت توافقی یا از طریق دادگاه تقاضای سهم الارث کنید