مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک از شرکت با مسئولیت محدود

با سلام و عرض ادب
یک فقره چک صیادی به میزان 100 ملیون تومان از یک شرکت با مسئولیت محدود مستقیما در وجه اینجانب با مهلت 3 ماهه در بهمن ماه (سر رسید اردیبهشت) صادر گردید.چک در موعد مقرر بدلیل عدم موجودی کافی نقد نشد.به طرفیت شرکت و همچنین مدیر عامل(امضا کننده) و طرح شکایت کردم.اجراییه صادر شد.اجرائیه به مدیر عامل مستقیم ابلاغ شد بعد مهلت مقرر اموالش توقیف شد . ابلاغ به شرکت به دلیل عدم شناسایی ادرس دقیق صورت نگرفت
سئوال یک : فرضا در صورتی که ابلاغ به شرکت صورت بگیره مهلت قانونی بگذره و مالی جهت استیفا محکوم به شناسایی نشه چه اقدامی باید کرد؟
سئوال دوم : از اعضای هیئت مدیره یا رئیس هیئت مدیره هم میتوان طرح شکایت کرد؟با چه موضوعی؟

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

آور شرکت اموالی نداشته باشد می‌توانید اعلام ورشکستگی بکنید و در خصوص سوال دمتون هم پاسخ خیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایط خاصی امضا کننده چک مسئولیت خواهد داشت