مشاوره حقوقی رایگان - چک شرکت با مسئولیت محدود

سلام ما یک شرکت بازرگانی هستیم که شرکت بزرگی از ما درخواست کالا کردند. نود و پنج درصد کالا تحویل داده شد متاسفانه 5 درصد به علت نوساناتی که پیش امد توی گمرک گرفتار شد وبه سختی تونستیم وارد کنیم و تاریخ تحویل دیر تر از موعد قرار داد شد.
جلسه گذاشتیم باهاشون و گفتن بررسی میکنند بعد از یک هفته
الان فهمیدیم چک 1200 تومانی رو سر حساب گذاشتن برای جریمه و این در حالی هست که فقط نیمی از مبلغ رو پیش پرداخت کرده بودند.
موجودی حسابمون هم کافی نیست.
میخوام بدونم ما چون مسئولیت محدود هستیم روی داراییمون دست میگذارند یا فقط مبلغ سرمایه ی اولیه رو میگیرند؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام حتما در شرکت طی قراردادی بنویسید هنگام موعد تحویل چنانچه تاخیر پیش آمده بخاطر حوادث قهری یا عوامل خارجی که ربطی به شرکت نداره باشه شرکت مسولیت نداره حال که این رو ندارید به موضوع زیر توجه کنید هرگز مسولیت مطلق رو برای شرکت درنظر نگیرید

چنانچه طرف شما درخواست مطالبه خسارت نمودند باید شما به این نکته اشاره کنید تاخیر پیش آمده از طرف شرکت نموده و شرکت هیچ تقصیری مرتکب نشده