مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از چک شرکت مسئولیت محدود

باسلام، چک شرکت با مسئولیت محدود، هشت سال پیش (البته 2ماه بعداز تاریخ مندرج روی چک) برگشت زده شد.
خرداد 1400 علیه شرکت و علیه مدیرعاملی که امضای او روی چک است طرح دعوی حقوقی و مطالبه اصل و تاخیر تادیه شد.
ضمنا تقاضای صدور قرار تامین خواسته و همچنین اجرا قبل از ابلاغ از شعبه انجام شد
اکنون
بعد از گذشته پنج ماه از آن تاریخ، ابلاغ به مدیرعامل وقت انجام شده اما هیچگونه قرار تامین علیه اموال او انجام نشده است!

سوال:
آیا چون مدیرعامل قبل از برگشت چک، از شرکت خارج شده و سمت و مسئولیتی نداشته و مدیران جدید مسئولیت دارند، قرار تامین علیه او انجام نشده؟

اگر مدیرعامل وقت، در دادگاه اثبات کند مدیران جدید مسئولیت چک ها را بر عهده گرفتند، آیا رفع مسئولیت از وی میشود؟
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به تفسیر موضوع از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدیرعاملی که چک را امضا کرده مسولیت تضامنی با شرکت دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای اجرای قرار تامین خواسته ، شما باید پیگیری نمایید و درخواست بدهید تا اموال شرکت توقیف بشود جهت مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر عاملی که چک را امضا کرده مسولیت تضامنی با شرکت دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای اجرای قرار تامین خواسته ، شما باید پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای اجرای قرار تامین خواسته ، شما باید پیگیری نمایید و درخواست بدهید تا اموال شرکت توقیف بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام مدیر عاملی که چک را امضا کرده مسولیت تضامنی با شرکت دارد.