مشاوره حقوقی رایگان - حمل سلاح برای ورزش

سلام
ببخشید میخواستم بدونم حمل شمشیر برای ورزشکار مشکلی دارد چون من 16 سالم و در رشته نینجتسو فعالیت دارم و معمولا با دوستانم در فضای باز با یک شمشیر کند و غیر تیز باهم دیگر تمرین میکنیم میخواستم بدونم آیا این مشکلی دارد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به موجب تبصره یک قانون مجازات اسلامی حمل قمه، شمشیر، قداره و پنجه‌بوکس در صورتی که صرفا به منظور درگیری فیزیکی و ضرب و جرح باشد جرم محسوب شده و مرتکب به حداقل مجازات مقرر در این ماده محکوم میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرفا در محیط های ورزشی اموان پذیر است و در پارک مجاز نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شمشیر بعنوان یک سلاح سرد به مانند چاقو، نیازمند مجوز است. بطور کلی حمل سلاح سرد و سلاح گرم نیازمند مجوز قانونی است و در صورت عدم دریافت مجوز، مرتکب جرم خواهید شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد توصیه نمی‌شود