مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دخترم بعد 7سالگی

دخترم بعد از هفت سالگی پدر شوهرم میتواند ازمن جدا کند با وجود این که شوهرم فوت کرده

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
خیر نمی‌تواند
حضانت صرفا بر عهده پدر و مادر هست و جد پدری صرفا ولایت دارد در مورد امور مالی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت فوت شوهر حضانت فرزند با مادر است و پدر بزرگ نمی تواند حضانت فرزند را برعهده بگیرد مگر اینکه مادر صلاحیت نگهداری فرزند را نداشته باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر قیم قانونی فرزند مادر است و پدر شوهر تنها ولی قهری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
طبق قانون بعد از فوت زوج ، حضانت فرزند بر عهده زوجه میباشد مگر عدم صلاحیت زوجه ، در مرجع قضایی احراز و اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ولی قهری پدر و جدپدری است. در نبود پدر به هر علتی از جمله فوت پدر، تمام وظایف و تکالیف بر عهده جدپدری خواهد بود. بنابراین دختر شما تا سن 9 سالگی یعنی به مدت 2 سال در نزد پدربزرگ پدری خود خواهد بود مگر توافقی در این امر صورت گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر صلاحیت نگه داری را دارا نباشید