مشاوره حقوقی رایگان - بعد از فوت شوهر حضانت فرزند با کیست اگر پدرشوهر زندان باشد

با سلام ..
من شوهرم یکسال هست ک فوت کرده یک فرزند 2/5ساله و یک فرزند4ساله دارم که سه ماهی هست پدرشوهرم رفته یارانه فرزندانم را جدا کرده ک ب کارت خودش واریز بشه ولی فرزندانم با من هستند پدرشوهرم میگه من خودم قیم اونام هر تصمیمی بخام میگیرم و تا الان ک یکسال شده هیچ خرجی برای ما نداده و از یک طرف ک بعد 10روز از فوت شوهرم منو از خونه بیرون کرد و گفت وسایلتو ببر خونه مادرت من هم رفتم ولی تا الان ک یکسال شده میاد بچه هارو می‌بره پیش خودش و منم میخام برم دنبالشون منو اذیت می‌کنه همش میگه خونه نیستم تورو خدا راهی برام بزارید من چیکار کنم و اینک مادرشوهرم با جعل امضای شوهرم 32ملیون بعد شش روز از فوت شوهرم برداشت کرد و ب ما چیزی نداد منو راهنمایی کنید چیکار کنم هزینه وکیل گرفتن رو هم ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بابت نفقه فرزندان می توانید دادخواست بدهید و نفقه را مطالبه کنید.
بابت حضانت نیز طبق قانون حضانت با شما است و شما در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید.
پدر خصوص یارانه نیز می توانید از طریق فرمانداری موضوع را پیگیری کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید حقوق مالیتان از جمله مهریه را از ورثه مطالبه کنید , همچنین نفقه فرزندان
بهتر است از وکیل در مسیر کمک بگیرید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
با اثبات جعل میتونید ایشون رو محکوم کنید.
حضانت فرزند بعد از مرگ شوهر با مادر هست و پرداخت نفقه فرزندان بر عهده اجداد پدری. با اثبات ملائت ایشون میتونید نفقه مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اول اینکه حضانت باشماست و ایشان فقط میتواند ملاقات طفل را درخواست کند
دوم اینکه مهریه را از سهم الارث مطالبه کنید سوم نفقه فرزندان را از پدربززگ مطالبه کنید
به فرمانداری مراجعه کرده و رایانه ها را اصلاح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ، نفقه بچه ها و مهریه خودت و سهم الارث خودت و شکایت کیفری جعل امضا و برداشت از حساب متوفی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق مالی به قوت خود باقی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درخواست تقسیم ماترک شوهر خویش را بدهید تا هر اموالی که از شوهر شما برجای مانده است بین ورثه تقسیم شود از سوی دیگر علیه پدرشوهر خویش برای فرزندان خود میتوانید شکایت ترک انفاق را مطرح بفرمائید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- می توانید از ولی قهری فرزندان مطالبه نفقه آنها را نمایید . 2- در خصوص برداشت غیرقانونی از حساب شوهرتان با جعل اگر مدارک کافی دارید می توانید از نامبرده شکایت کیفری نمایید 3- اگر هزینه وکیل ندارید می توانید به کانون وکلای دادگستری و یا مرکزمشاوران حقوقی قوه قضاییه د رمحل زندگی خود مراجعه و تقاضای وکیل معاضدتی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون ، پدربزرگ ولی قهری فرزندان است ولی حضانت فرزند بر عهده مادر است مگر از مادر سلب حضانت شده باشد

در مورد یارانه فرزندان ، شکایت نمایید و باید به حساب شما واریز گردد

پرداخت نفقه فرزندان بر عهده پدربزرگ است به شرطی که پدربزرگ توان مالی داشته باشد
و شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه فرزندان را مطرح نمایید

از بابت برداشت وجه از حساب متوفی ، شما میتوانید شکوائیه کیفری مطرح نمایید و

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

چون فرزندان با شما هستند میتوانید با مراجعه به دادگاه یارانه را خود دریافت کنیدو میتوانید شکایت کنید که بعد از فوت برداشت صورت گرفته نسبت به سهم ارث خود و فرزندانت را دریافت نمایید

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

حضانت فرزند با شما است چون قانون اولویت را به مادر داده است

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
حضانت فرزندان در این فرض با مادر می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد در صورت ابهام از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید

عرض شد که حضانت با شما می‌باشد کسی حضانت را از شما نمی‌گیرد نفقه فرزندان بر عهده پدر شوهر شما می‌باشد

شما می‌توانید مهریه و سهم الاث خود را مطالبه نمایید و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پدربزرگ ولی قهری محسوب میشود وحضانت باشماس اما ایشان ولایت دارند.به واحد سرپرستی مراجعه کنید.جهت گرفت وکیل مجانی به اداره معاضدت کانون وکلا مراجعه کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

بعد از فوت شوهر حتی با ازدواج مادر هم حضانت با مادر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است و بعد از آن نیز با توجه به فوت پدر دادگاه تصمیم خواهد گرفت پدر شوهر شما نیز از طریق اداره سرپرستی باید حکم قیمومت گرفته باشد . و پدر شوهر برای ملاقات فرزندان شما نیاز به طرح دعوی و اخذ ساعات ملاقات با فرزندان را دارد در غیر این صورت اقدامات او غبرقانونی می‌باشد و می‌توانید از پدر شوهر و مادرشوهر به دلیل جعل امضا و استفاده از سند مجهول و بردن مال شکایت نمایید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضانت با شما است و میتوانید حقوق مالی خود و فرزندتان را مطالبه کنبد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باید به دادگاه مراجعه نمایید ابتدا حضانت فرزندانتان را اخذ کنید و سپس یارانه آنها رو هم جدا کنید