مشاوره حقوقی رایگان - جعل استشهادیه و افترا و نشر اکاذب

باسلام
شخصی با یک استشهاد کذب و با جعل کردن مهر مسجدی و افترا بستن به بنده به دورغ
به جرم تصرف عدوانی مغازه ای علیه بنده شکایت کرده که این شخص مالک جدید ملکیت مغازه هست و دوسالی هست خریده و هیچ قرارداد جدید با ما ندارد و بدون اطلاع ما اقدام به شکایت تصرف عدوانی کرده و با سند ملکیت و این استشهاد کذب شکایت کرده و قاضی پرونده هم رای خلع ید بهش داده
بنده مدت 22 سال در ان مغازه هستم و با مدارک که دارم ثابت میشود که مغازه در تصرف بنده بوده و هست و طی سندی ثابت شده که استشهاد این شخص کذب بوده و مهر مسجد مذکور هم جعل کردن
حالا منو راهنمایی بفرمایید چکار کنم تا حق و حقوقم رو پس بگیرم

پاسخ ها :

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

با سلام اگر بر ادعاهای خود دلیل و مدرک داشته باشید و بتوانید ثابت کنید می توانید به حق خود برسید

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

با سلام اگر بر ادعاهای خود دلیل و مدرک داشته باشید و بتوانید ثابت کنید می توانید به حق خود برسید