مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

سلام...
با شخصی کار میکردم بعد از مدتی بینمون اختلاف حسابی پیش اومد و من ازش جدا شدم ولی اون برام کلی مزاحمت ایجاد کرده از قبیل کلی تماس و کلی پیام که در پیامهاش فحش ناموسی هم داده با اینکه اونو گذاشتم تو لیست سیاه و گفته بودم که فحش ناموسی نده و تهدید نکنه و اگر مشکلی داره بره از راه قانون حل کنه. حالا میخوام بدونم اگه شکایت کنم میتونم محکومش کنم و اگر بتونم محکومش کنم حکمش چیه آیا در حق من جریمه میشه و میتونم خسارتامو بگیرم یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله ولی مطالبه خسارت و اختلاف حساب شما از طرح دعوای ایجاد مزاحمت توهین و فحاشی جداست